Vælg en side

Virksomheden, der blev inspireret af en førerhund

I dag viderefører Hill’s™ Pet Nutrition traditionen for omsorg, der begyndte i 1939 med en bemærkelsesværdig dyrlæge. Vores foder, Prescription Diet, Science Plan, Ideal Balance og Vet Essentials, er af den højeste kvalitet inden for foder, som man kan få. Vi gør en forskel for mennesker og deres hunde og katte verden over.

 

Sortimentet af Hill’s™-foder startede i 1939. Dr. Mark L. Morris Sr. troede på, at visse helbredsmæssige problemer hos hunde og katte kunne kontrolleres gennem omhyggeligt formuleret ernæring. Hans ideer var visionære inden for veterinærmedicin, og han fik hurtigt chancen for at bevise sin teori.

 

En ung blind mand ved navn Morris Frank spurgte Dr. Morris, om der kunne gøres noget for at redde hans førerhund, Buddy, som havde nyreproblemer. Resultatet af Dr. Morris’ anstrengelser var den ernæringsmæssige opskrift, der blev det første produkt i Hill’s Prescription Diet-serien af terapeutisk foder, og verdens første foder udviklet med fokus på nyresundhed. Kort efter blev Hill’s Pet Nutrition grundlagt, og interessen for klinisk ernæring blev vakt til live . Det første terapeutiske hundefoder udviklede sig til at blive Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™, og det sælges stadig i dag.

 

Hill’s™ engagement i dyrevelfærd

Vi tror på at kvalitetspleje til hunde og katte omfatter optimal ernæring, veterinær sundhedspleje, daglig motion og et berigende miljø med masser af kærlighed. Alle hunde og katte hos Hill’s Pet Nutrition lever i et sådant miljø. Vi bruger kun medfølende, ikke-invasive metoder, der er nødvendige for at udvikle den ernæringsmæssig teknologi, så hunde og katte verden over kan leve et langt og sundt liv. Vores gennembrud indenfor foder til hunde og katte er uovertruffent i dyrefoderindustrien, og vi har opbygget vores forretning og omdømme ved altid at have de højeste etiske standarder.

 

Ernæringsmæssige forskning og innovation

Hill’s beskæftiger mere end 150 dyrlæger, Ph.D. ernæringseksperter og foderforskere, som hver dag arbejder på, at skabe nye produkter samt forbedre de eksisterende produkter og herved hjælpe din hund eller kat til at leve et langt og sundt liv. Hill’s forskere skriver mere end 50 forskningsdokumenter og tekstbogs-kapitler hvert år, og underviser på de førende veterinærskoler over hele verden, så vi kan anvende vores viden og ekspertise i alle Hill’s™ produkter.

 

Vores foder til hunde og katte er sammensat for at opnå optimal balance af næringsstoffer og den bedste smag. Vi ved, at den bedste ernæring for dit dyr ikke kun imødekommer dens behov, men også undgår overskydende næringsstoffer, såsom fedt og salt, som kan være skadelige over tid.

 

Hill’s investering i læring, teknologi og talentfulde forskere gennem lang tid har bidraget til at udvikle førende produktinnovation, som indeholder den mest omfattende serie af produkter indenfor klinisk ernæring til syge dyr, dyr i risiko og til raske dyr. Din hund eller kats velbefindende er vores belønning.

 

Hill’s Pet Nutrition Center i Topeka, Kansas, er et center med det højeste niveau af udvikling, som illustrerer vores engagement i at forbedre sundheden hos katte og hunde. Udover en stab af dyrlæger og specialister i ernæring og intern medicin, har vi også en stab af hunde og katte. Vores behårede medarbejdere tester vores produkter, hvilket sikrer, at hunde og katte får den bedste ernæring med den bedste smag. Til gengæld giver vi dem alt en hund og kat kan drømme om; rene omgivelser med rigeligt af plads, motionsområder, et agilitykursus og rigeligt med venner, både mennesker og dyr. Hvert dyr har sit dedikerede hold, og de udvikler et stærkt tillidsforhold, ligesom dig og din hund eller kat gør. Lær mere om vores engagement i dyrevelfærd.

 

Vores produkter er blevet betroet af millioner af hunde- og katteejere siden 1948, og i dag anbefaler dyrlæger at fodre med Hill’s mere end noget andet mærke, ligesom de selv anvender Hill’s til deres egne dyr.

 

Hill’s™ Søtte til dyreinternater

Vores mission har i mere end 75 år været at medvirke til at berige og forlænge det særlige forhold mellem mennesker og deres kæledyr. Samtidig brænder vores hjerte også for hunde og katte, der ikke har en kærlig familie og et rart hjem. Derfor støtter vi lokale dyreinternater og velgørenhedsorganisationer i hele verden. Ved blandt andet at donere et afbalanceret foder er Hill’s hvert år med til at redde næsten 1 million hunde og katte verden over.

 

Ved at give dyrene præcis den ernæring de har brug for, fra den dag de ankommer til internatet, sikrer vi, at deres sundhed er højeste prioritet. Og sunde dyr er glade dyr, som hurtigere finder en ny familie!

Heldigvis er danskerne de seneste år blevet rigtig gode til at adoptere deres kæledyr fra et internat* og på den måde give en hund eller kat en ny chance. Samtidig kan man være sikker på at få en ven for livet.