Vælg en side

Lider din hund eller kat af allergi?

Hills’ prescription diet hypoallergenic treats’ stopper med at blive solgt. Dette kan naturligvis have betydninger for mange hunde og katte, der lider af allergi. Derfor har vi lavet en lille video, der illustrerer, hvordan du helt selv kan bage dine egne allergivenlige godbidder til din kat eller hund.

Grundet stor efterspørgsel, og tilsvarende lavt udbud af råvarer til fremstilling af Hills’ allergivenlige hundegodbidder, har man valgt at stoppe dele af produktionen, hvilket betyder at Hills’ diet hypoallergenic treats fremadrettet være svære at få fat i.

 

Vi har heldigvis løsningen – Se videoen

Fordi, at din hunds helbred og sundhed betyder utroligt meget for os, ligesom, det gør for dig – har vi lavet en lille video, der illustrerer, hvordan dette produkt nemt og hurtigt kan blive erstattet. Nederst på siden, kan du finde opskrifterne til bagningen af dine allergivenlige godbidder.

.

 

Dine godbidder er vigtige 

Dine nybagte allergivenlige hundegodbidder, vil naturligvis kunne erstatte Hills’ Prescription Diet Hypoallergenic Treats, som belønning i forbindelse med træning og leg, ligesom de også kan bruges som en snack til mellemmåltid.

 

Opskriften til allergivenlige hundegodbidder

 

Ved brug af vådfoder

Ønsker du at bage dine godbidder med vådfoder, kan du med fordel bruge Hills’ Prescription Diet Canine Z/D á 370gram, som kan købes her.

  1. Læg indholdet på en bageplade i passende stykker til din hund
  2. Du bager dem på 175 grader i ca. 30 minutter alt efter ønsket konsistens.
  3. De skal køle af inden katten/hunden får dem.
  4. Opbevar dem i køleskabet, hvor de kan holde sig i 5-7 dage.

 

Ved brug af tørfoder

Ønsker du at bage dine godbidder med tørfoder, vil det være oplagt at bruge Hills’ Prescription Diet Canine Z/D, som kan købes her.

  1. Knus foderpillerne til mel ved hjælp af en morter eller lignende.
  2. Rør det op med vand, hæld lidt i ad gangen, og rør rundt indtil, at du har en dej.
  3. Rul dejen ud på en bage plade og del den i passende stykker til din kat/hund.
  4. Du bager dem på 175 grader i ca. 30 minutter – alt efter ønsket konsistens.
  5. De skal køle af inden katten/hunden får dem.
  6. Opbevar dem i køleskabet, hvor de kan holde sig i 5-7 dage

 

Et andet alternativ

Hvis du af den ene eller anden grund, ikke altid har den store lyst til at bage selv – så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig alligevel. Her er Specific CT-Hypoallergenic Treats et rigtig godt alternativ. Udover at være allergivenlige, så er de naturligvis også meget sunde og velsmagende. Du kan finde mere information om produktet, ved at klikke lige her.