Vælg en side

HEVEA Puppy Toys er en ny serie af bæredygtigt legetøj til hunde helt uden plastik og skadelig kemi.

Hos HEVEA ved vi, hvor meget hundeejere elsker deres hunde. Vi ved også, at hundeejere vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at sikre, at deres firbenede venner får de bedst mulige forhold, kærlighed og omsorg. Derfor har vi udviklet, bæredygtigt og miljøvenligt legetøj til netop hunde. Der findes ingen regler eller standarder for indholdet i legetøj og tilbehør til kæledyr. Det betyder, at producenten alene står med ansvaret, og kan benytte materialer indeholdende skadelig kemi, som ellers ville være forbudt, hvis der var tale om legetøj til børn. Uafhængige test har gentagende gange afsløret, at dette desværre ofte er tilfældet. Hos HEVEA synes vi, at det er helt uforståeligt og yderst kritisabelt, og vi har derfor udviklet produkter, der er bedre for både dyr, mennesker og vores fælles planet.

 

Historien bag HEVEA

HEVEA er et dansk brand, som på tiende år designer, producerer og sælger babylegetøj og tilbehør i høj kvalitet uden skadelig kemi. Gummitræet Hevea Brasiliensis er kernen i vores univers og vores bidrag til et mere bæredygtigt forbrug og en bedre fremtid for vores fælles planet. HEVEA Puppy Toys er lavet af 100% naturgummi og dermed af samme materiale som vores populære Heveababy-produkter, der sælges i mere end 40 lande over hele verden. HEVEA Puppy er naturligvis også helt fri for farlig kemi i og modsætning til størstedelen af andet legetøj til hunde tester vi kontinuerligt råmaterialet, naturgummi. Naturgummi er biologisk nedbrydeligt, når det udsættes for sollys, fugtighed og frisk luft, og er dermed et bedre valg for miljøet end silikone, plastik og syntetisk gummi. Derudover belastes miljøet mindre, da der løbende plantes nye gummitræer, og brugen af fossilt brændstof begrænses.

HEVEA Puppy Toys passer således bedre på både hund og miljø!

 

Produkterne

De første produkter i vores nye sortiment består af Star Treat Activity Toy, Galaxy Disc Throw Toy og Moon Ball Treat Toy. Aktivitetslegetøjet er udviklet med henblik på hundens forskellige udviklingsstadier og alder med særligt fokus på hvalpe samt små og mellemstore hunde. Legetøjet har flere funktioner, og kan også fyldes med godbidder for ekstra sjov og aktivering.

Vi er stolte over vores HEVEA Puppy produkter, og vi glæder os over, at stadig flere vil være med til at sætte grønnere fingeraftryk på planeten til gavn for både hunde, mennesker og miljø.

Du kan købe vores HEVEA produkter på vores webshop eller ved at klikke lige her! 

Hvorfor vælge HEVEA Puppy?

  • 100% naturligt gummi.
  • Helt fri for skadelig kemi uden ftalater, petroleum, PVC og tungmetaller.
  • Robust og holdbart materiale.
  • Bæredygtig produktion og FSC-certificeret emballage.
  • Biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt materiale.

 

HEVEA Puppy fordele

 

  • Designet med huller som kan bruges til godbidder.
  • Fleksibelt materiale uden brug af kunstige blødgørere.
  • Funktionelt og sjovt legetøj, der er aktiverende for din hund.
  • Bedre for både hund og miljø.

 

Du kan købe vores HEVEA produkter på vores webshop eller ved at klikke lige her!