Vælg en side

Regn, sjap og blæst er ikke ligefrem det bedste lokkemiddel til at tage en ekstra lang gåtur med hunden – hvis du da overhovedet kommer afsted?

Du er dog ikke ene om at skrue ned for motionen af din hund i de kolde vintermåneder. Faktisk bliver mange hunde mere tykke i vinterhalvåret. 

Det er selvfølgelig ikke bevidst. Det ved vi godt. Men derfor tænkte vi også, at du måske ville blive glad for et tip til, hvordan du får en kærlig og effektiv reminder? 

Der findes mange myter om, hvorfor hunde er overvægtige. Årsagen er dog typisk denne simple kalkule: Hunden spiser for meget og motionerer for lidt. 

Flere dyrlæger anbefaler, at du allierer dig med en PitPat og kombinerer med hundefoderet Veterinary HPM Weightloss, hvis din hund er overvægtig. Den kombination giver optimal forudsætning for både at opnå og fastholde vægttab.

I dette blogindlæg omkring slanke & motion til hunde, dækker vi følgende emner:

 

PitPat hjælper overvægtige med at starte og fastholde vægttab

 

PitPat er en ny aktivitetstracker på det danske marked. Nogle kalder det en gadget. Vi kalder det genialt. For med en PitPat klikket fast på halsbåndet kan du måle, hvor meget – eller hvor lidt – din hund bevæger sig. Du får også svar på, hvor meget den skal bevæge sig hver dag. Og meget mere.

Aktivitetsmonitoren gør det muligt at sikre, at din hund har et sundt og sjovt hundeliv. PitPat er designet til hunde i samarbejde med dyrlæger – til glæde for mange hundeejere.

Køb eller læs mere om PitPat’en her

En PitPat har mange muligheder, der giver dig et bedre indblik i din hunds sundhed.

PitPat kan:

 • Måle din hunds aktivitetsniveau
 • Følge søvnmønstre
 • Give indblik i din hunds adfærd, når den er alene hjemme
 • Holde øje med din hunds kalorieforbrænding

 

Tjek hvor meget din hund bevæger sig via PitPat app

PitPat kan udregne din hunds forbrænding, hvilket er vigtig viden i forbindelse med et vægttab. Og i kombination med det næringsrige foder fra Virbac har du de bedste forudsætninger for et sundt og effektivt vægttab for din hund.

Du kan følge med på sidelinjen via PitPats gratis app til mobilen og få dagligt indblik i, hvordan din hund har det. Du kan se, hvor meget din hund forbrænder i løbet af dagen og derefter justere det foderindtag, den får – gerne i samspil med din dyrlæge. Det giver dig de bedste forudsætninger for at være den bedste hundeejer for din hund.

FAKTABOKS - KENDER DU DIN HUNDS IDEAL VÆGT?

Hunde betegnes som overvægtige, når de vejer 15% over deres idealvægt. Hvis du er i tvivl om, hvad din hund bør veje, kan din dyrlæge hjælpe med at udregne idealvægten hos netop din hund. På den måde har du altid et tal at gå efter.

Sådan får du 50% rabat på din PitPat

Lige nu kan du give din hund de bedst mulige forudsætninger for et sundt og effektivt vægttab.

– Køb en pose Veterinary HPM W1 eller W2 og få 50% rabat på en PitPat. 

Se Pakketilbuddet med HPM W1 Weight Loss + Pitpat

Se Pakketilbuddet med HPM W2 Weight Loss + PitPat

Tilbuddet udløber 31. januar 2020. 

FAKTABOKS - SE OM DIN HUND ER FOR TYK ?

Tjekliste: Er min hund tyk?
Du kan let vurdere, om din hund er for tyk sådan her.

 1. Har din hund en talje efter brystkassen, når du kigger oppefra?
 2. Kan du mærke din hunds ribben ved brystkassen, når du trykker let ind?
 3. Bevæger din hund sig ubesværet?

Virbac Veterinary HPM Weightloss giver mæthed og stabilt blodsukker

Hos Virbac går vi meget op i at producere kvalitetsbevidst foder til hunde med forskellige behov. Her finder du foder til hunde med allergi, hud- eller pelsproblemer, neutraliserede hunde og meget mere.

Virbacs Veterinary HPM Weightloss er udviklet af dyrlæger. Det høje fiberindhold samt den øgede mængde animalsk protein er med til at give din hund den vigtige mæthedsfornemmelse, så den ikke føler sult eller får et ustabilt blodsukker. Din hund skal altså spise mindre for at blive mæt.

Derudover er der tilsat et forøget indhold af vitaminer i foderet. På den måde er du sikker på, at din hund får de vitaminer, den skal have, selvom den spiser en slankediæt.

Fordele ved Veterinary HPM W1 Weightloss

 • L-carnitin booster fedtforbrændingen og hjælper med at bevare muskelmasse i forbindelse med vægttab.
 • Lav energitæthed hjælper med et hurtigt dokumenteret vægttab.
 • Høj andel af protein sikrer, at hunden ikke mister muskelmasse undervægttab. Hele 36% animalsk protein i alt.
 • Højt indhold af fibre giver god mæthed og fremmer fordøjelsen. Hele 23% kostfibre i alt.

Hvad er forskellen på Veterinary HPM W1 og Veterinary HPM W2?

Med Veterinary HPM W1 kan du hjælpe din hund godt i gang med et vægttab samtidig med, at den føler sig mæt og får de næringsstoffer, den behøver. Med Veterinary HPM W2 kan du fortsat være med til at opretholde din hunds vægttab.

Fordelene ved hundefoderet Veterinary HPM er, at det har et øget fiberindhold, der giver en større mæthedsfornemmelse. Derudover har det et højt indhold af animalsk protein. Din hund får dermed stadig fornemmelsen af at være mæt, selvom kalorieindtaget er lavere.

Har du ikke brug for Slankefoder?

Så se hele vores udvalg af Virbac hundefoder eller Virbac Kattemad, og vær sikker på at dit kæledyr for den helt rette ernæring